Tandartsenpraktijk Jorna

Tandarts en Mondzorg in Deventer, de Vijfhoek, om de mond in topconditie te brengen.

Wij zorgen graag voor gezonde tanden en kiezen, waar je ongehinderd mee kan kauwen, waarmee stralend kan worden gelachen en waar je trots op bent.

Tijdens de Coronacrisis: neemt u overdag s.v.p. per e-mail/contactformulier contact op: u wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld/gemaild, omdat de praktijk slecht telefonisch bereikbaar is.

Hieronder vindt u het dienstrooster voor avond-, nacht- en weekenddienst. Dit rooster is ook van toepassing op algemeen erkende feestdagen. De dienstdoende tandarts houdt uitsluitend voor spoedgevallen spreekuren op zaterdagen van 10:00 uur tot 10:30 uur en van 17:00 uur tot 17:30 uur en op zondagen en feestdagen van 14:00 uur tot 14:30 uur ( in de coronoacrisis zijn er geen inloopspreekuren en dient u telefonisch contact op te nemen met de dienstdoende praktijk ) op het bij de desbetreffende tandarts vermelde adres. Alle adressen zijn in Deventer tenzij anders vermeld. Houdt u er rekening mee dat contante betaling van u kan worden verwacht. Neemt u tevens uw geldige verzekeringsbewijs en geldige legitimatie (paspoort, ID-kaart, rijbewijs of vreemdelingendocument) mee. Buiten de genoemde spreekuren is de dienstdoende tandarts uitsluitend bereikbaar voor acute pijnklachten, nabloedingen en ongevallen op het vermelde telefoonnummer.

Download de PDF DIENSTROOSTER TANDARTSEN REGIO DEVENTER, 2020