Praktijk

Tandartsenpraktijk Jorna is gehuisvest in het gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer. U vindt hier wie er werken en hoe er invulling wordt gegeven aan deze praktijk voor mondzorg, orthodontie en parodontologie.

Deze tandartsenpraktijk profileert zich als een praktijk in de wijk “de Vijfhoek” voor de gezinnen met extra aandacht voor de jeugd, waar centraal zorg wordt geleverd in het gezondheidscentrum. De afgelopen 8 jaar is deze praktijk in de nieuwste wijk van Deventer uitgegroeid tot een kleine groepspraktijk, waarin high-tech orthodontie en kroon-brugwerk, kindertandheelkunde, angstbegeleiding en parodontologie aangeboden worden.

Om de frequentie van het aantal bijzondere gevallen en de vaardigheden van de academisch opgeleide tandarts hoog te houden, werkt deze praktijk op de nieuwe locatie volgens een meerkamerconcept. Hierbij wordt de taakdelegatie naar MBO- en HBO-opgeleide tandheelkundige hulpkrachten verder uitgediept. Zo houdt iedereen plezier en voldoening in zijn werk, en dat merkt ú als patiënt.

Om iedereen de zorg en aandacht te geven die hij verdient, voor het perfecte behandelresultaat dat wij nastreven en voor een rustige en prettige werksfeer, vragen wij u zich te schikken naar de volgende praktijkregels.

Graag ontvangen wij nieuwe praktijkbezoekers. Leest u aandachtig onze praktijkregels, zodat u niet voor verassingen komt te staan. U dient het formulier bij het menu 'inschrijven' te gebruiken om u in te schrijven. Wij nemen dan contact met u op.

De meeste patiënten zijn tevreden over deze praktijk. U waarschijnlijk ook. Desondanks kan het een keer voorkomen dat u vindt dat hij of zij u verkeerd of onzorgvuldig heeft geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet.

kwaliteitsregister