Praktijk

Tandartsenpraktijk Jorna is gehuisvest in het gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer. U vindt hier wie er werken en hoe er invulling wordt gegeven aan deze praktijk voor mondzorg, orthodontie en parodontologie.

Deze tandartsenpraktijk profileert zich als een praktijk in de wijk “de Vijfhoek” voor de gezinnen met extra aandacht voor de jeugd, waar centraal zorg wordt geleverd in het gezondheidscentrum. De afgelopen 8 jaar is deze praktijk in de nieuwste wijk van Deventer uitgegroeid tot een kleine groepspraktijk, waarin high-tech orthodontie en kroon-brugwerk, kindertandheelkunde, angstbegeleiding en parodontologie aangeboden worden.

Een gezonde mond staat centraal als basis om een de stalende lach en een gezond en fit gevoel op te bouwen. De praktijk wenst zijn eigen gezicht, identiteit en onafhankelijkheid te behouden. Er wordt goed gecommuniceerd binnen het team en naar de patiënten toe, zodat het team plezierig werkt en de patiënten tevreden zijn, want de dienstverlening en kwaliteit voor de patiënt staan centraal. De tevredenheid en wensen van de patiënt dienen regelmatig onderzocht te worden, zodat deze meegenomen kunnen worden bij nieuwe ontwikkelingen.

Het personeel zal zijn talenten moeten blijven ontwikkelen om aan de vraag van de patiënt te voldoen en plezier in het werk te garanderen. Regelmatig zal worden onderzocht waarin personeel zich wil verdiepen, ontwikkelen of verbreden. Bovendien zal er aandacht zijn voor aansluiting op andere zorgtaken en passies. Er is ruimte voor de eigenzinnigheid van de praktijkeigenaar, tandarts als authentiek persoon. Dit zal bijdragen aan het creëren van de arbeidscultuur en het praktijkimago. De dagen moeten gesmeerd en voor de behandelaar gevarieerd verlopen en voldoende rendement opleveren door het juiste personeel en een goede planning. Behandelingen moeten zo gestructureerd en gestandaardiseerd mogelijk verlopen, zodat complicaties effectief bestreden worden en evidence based behandeld wordt. Protocollen dienen regelmatig bijgesteld te worden om vernieuwing en nieuw verworven inzicht niet tegen te werken. Diverse nascholing kan hiervoor stimulerend werken.