Praktijk

Tandartsenpraktijk Jorna is gehuisvest in het gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer. U vindt hier wie er werken en hoe er invulling wordt gegeven aan deze praktijk voor mondzorg, orthodontie en parodontologie.

Om iedereen de zorg en aandacht te geven die hij verdient, voor het perfecte behandelresultaat dat wij nastreven en voor een rustige en prettige werksfeer, vragen wij u zich te schikken naar de volgende praktijkregels.

Vijf minuten van tevoren aanwezig en het tijdig annuleren van afspraken:

We richten ons op hoge kwaliteit in de tandheelkunde. Dat betekent dat er veel tijd voor u wordt ingeruimd en dat een combinatie wordt samengesteld van verschillende medewerkers met ieder hun eigen specialiteit. Deze tijden zijn niet op korte termijn op te vullen. Zou u zo vriendelijk willen zijn hiermee rekening te houden en gemaakte behandelafspraken vroegtijdig, indien mogelijk telefonisch en alleen wegens een goede reden te annuleren. Afspraken die binnen 48 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht. Het kan voorkomen dat we voor de bezoeker voor u meer tijd en aandacht nodig hebben, dan we hadden ingeschat. Wij rekenen op uw begrip en proberen u hierover zo spoedig mogelijk te berichten. Als u 5 minuten voor afspraken aanwezig bent is er voldoende tijd om uw handen en mond te desinfecteren. Als de receptioniste aanwezig is verzoeken wij u zich bij haar te melden om uw gegevens up to date te houden.


Vanaf vijf jaar alleen naar de behandelkamer.

Uw kinderen loslaten is moeilijk. Wij weten dat dit het contact met uw kinderen ten goede komt. Als er volwassen beslissingen gemaakt moeten worden, vragen wij u er uiteraard bij te komen. Indien u zelf behandeld wordt vragen wij u oppas te organiseren.


Zorgplan en controlefrequentie naleven:

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom maken wij een zorgplan op maat, waarbij een controle frequentie wordt bepaald, en of u door de preventie-assistente of door de tandarts wordt gezien.


Geen verbaal of fysiek geweld:

We proberen het bezoek aan onze praktijk zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Desondanks begrijpen we heel goed dat de tandheelkundige behandeling niet uw hobby is. Na behandeling evalueren wij prettig, kort en effectief. Mochten uw verwachtingen echter niet zijn waargemaakt, dan is de behandelkamer niet de juiste plaats en is het direct na behandeling niet het juiste moment om u problemen te verwoorden. Op de website www.trotsopjetanden.nl is ruimte om uw vraag of probleem aan te kaarten. Zo kunnen wij uw punt van kritiek als eventueel verbeterpunt aanwenden. Wij nemen dan, indien zinnig en gewenst, contact op.


Nota’s binnen de gestelde tijd voldoen:

Onze nota’s worden verzorgd door NMT-FenCS. Informatie over nota’s vindt u op www.nota.nl. Vragen over de gevoerde codes kunt u ons stellen via het formulier op www.trotsopjetanden.nl.


Tandheelkundige problemen op tijd aangeven:

Bij onze preventieve controles proberen wij pijn en ongemak voor te zijn. Mochten wij hier echter niet in slagen, dan houden wij iedere dag tijd vrij deze acute klachten op te vangen. Neemt u alstublieft zo vroeg mogelijk contact op. Wij verzoeken u kleine problemen tijdig aan te geven, aangezien de wachttijden voor behandeling zijn opgelopen tot twee maanden. Mocht angst u weerhouden, bedenk dan dat vermijding de problemen verergert. Geef ons uw angst aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Meewerken aan een gezonde mond:

Mochten uw eigen inspanningen om een gezonde mond te krijgen en te behouden naar onze opinie onvoldoende zijn, dan motiveren wij u graag om ons u daarin te laten begeleiden. Wij rekenen hierbij op uw medewerking.


Budgettaire problemen vroegtijdig aangeven:

Tandartspraktijk Jorna profileert zich door u de beste alternatieven in de tandheelkunde aan te bieden. Uw zorgverzekeraar kan u informeren over de vergoedingen. Mocht u echter een beperkt budget hebben, dan worden we daarin graag gekend, zodat er gezocht kan worden naar een andere oplossing.


Telefoon uit.

Een perfect behandelresultaat vergt aandacht, tijd en concentratie.


Dank u voor de medewerking.

Het niet naleven van deze regels kan de consequentie hebben dat wij u niet langer als ingeschreven kunnen beschouwen.