Uitgelicht

Hier beschrijven we waarin wij als praktijk uitblinken en waar we de aandacht op willen vestigen.

Orthodontie met het Damon-systeem: mijn tanden staan nu niet alleen op een rij, maar mijn glimlach is veel breder geworden.

pluspunten: Ik kom al een hele tijd bij Tandartsenpraktijk Jorna en mijn kinderen en man worden daar ook fantastisch geholpen. Nu heb ik een hockeystick tegen mijn tand aan gekregen en moest er een tand uit. Omdat ik mij al heel lang stoorde aan mijn scheve tanden heb ik dat met Charlotte, de tandarts besproken. Zij adviseerde mij de scheve tanden eerst te corrigeren. Ik wist helemaal niet dat dat nog op volwassen leeftijd kon. Er is een digitaal 3-D beeld van mijn mond gemaakt en heel veel foto’s van mijn gezicht en tanden. Daarna is met een malletje de hele beugel door de klinisch assistente erop gezet. Er ging steeds een ander draadje in en nu is het prachtig. Inmiddels, twee jaar later zit er een implantaat met een kroon op de plek waar de tand er uit moest,

minpunten: Ik moest eerst even wennen dat de assistentes een deel van de behandeling overneemt, daardoor heeft Charlotte, de tandarts, meer tijd voor de ingewikkelde behandelingen.