Behandelingen

Het is voor iedereen prettig om de juiste verwachtingen bij de behandelingen te hebben. Daarom krijgt u van ons indien het een behandel- of zorgplan betreft, een kosteninschatting met een beschrijving van de voorgestelde behandeling. Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u in detail alle codes terug die genoemd staan in de kosteninschatting en nota..

Omdat timing erg belangrijk is voor een goede orthodontische behandeling zorgen we er voor dat, zodra het juiste moment om te behandelen is aangebroken, men heel snel terrecht kan om de behandeling op te starten. We hebben daarom geen wachttijd.

Met de onzichtbare beugels van Invisalign hoeft het bereiken van een stralende lach en goed gelijnd gebit helemaal geen gedoe te zijn. De onzichtbare beugel corrigeert je gebit met behulp van een nauwelijks zichtbare, uitneembare beugels (aligners) die speciaal voor jou op maat worden gemaakt.
Deze kliniek heeft de meeste ervaring met dit systeem in de hele Stedendriehoek

Elke een a twee weken worden de beugels vervangen en daardoor verschuiven je tanden geleidelijk naar de gewenste eindstand. Comfortabel, transparant, nagenoeg onzichtbaar en uitneembaar. Met de onzichtbare beugel verandert je lach zonder je dagelijkse leven overhoop te gooien. Iets dat wereldwijd al door 3 miljoen mensen kan worden bevestigd.

Tandartsenpraktijk Jorna is nu officieel Invisalign-gecertificeerd. Invisalign is de leverancier van de onzichtbare beugel. Voor meer informatie: www.invisalign.nl

Wat gebeurt er, nadat u de button "inschrijven voor onzichtbare beugel" heeft ingevuld:
1. U wordt door de TandartsVoorOrthodontie gebeld voor een telefonisch consult om de voorwaarden en verwachtingen door te nemen.
2. Er wordt dan, indien gewenst een afspraak gemaakt voor het eerste consult, waarin een driedimensionale situatie van de uitkomst wordt gepresenteerd. Na aanleiding van de foto’s worden uw wensen en de mogelijkheden doorgenomen. Dit consult is 250 a 300 euro.
3. Indien u nog meer informatie wilt: een nog exactere kosteninschatting en een uitgewerkt behandelplan, waarmee u te weten komt hoeveel aligners u gaat dragen om tot dat resultaat te komen. Ook dit consult is 300 a 350 euro. Dit is alleen zinnig als u daadwerkelijk de intentie hebt de Invisalign-behandeling daadwerkelijk op te starten. U tekent dan al voor de opdracht.
4. Indien u akkoord gaat ondertekend u de Informed consensus of maakt eenvoudig de vervolgafspraak, zodat enige weken later de behandeling kan worden opgestart.
5. De behandeling komt op zo’n 2000 à 3000 euro
6. De retentie ( houvast ) wordt met u besproken.