Behandelingen

Het is voor iedereen prettig om de juiste verwachtingen bij de behandelingen te hebben. Daarom krijgt u van ons indien het een behandel- of zorgplan betreft, een kosteninschatting met een beschrijving van de voorgestelde behandeling. Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u in detail alle codes terug die genoemd staan in de kosteninschatting en nota..

Omdat timing erg belangrijk is voor een goede orthodontische behandeling zorgen we er voor dat, zodra het juiste moment om te behandelen is aangebroken, men heel snel terecht kan om de behandeling op te starten. Er is daarom geen wachttijd.

Met de onzichtbare beugels van Invisalign hoeft het bereiken van een stralende lach en een rechtstaande tanden helemaal geen gedoe te zijn. De onzichtbare beugel corrigeert je gebit met behulp van nauwelijks zichtbare, uitneembare beugels (aligners) die speciaal voor jou door de TandartsVoorOrthodontie worden gedesignd en op maat worden gemaakt. Deze houdt niet alleen rekening met je cosmetische wensen, maar ook dat je tanden en kiezen op een gezonde plek en stand in je mond komen staan, zodat je je leven lang zonder problemen met je tanden en kiezen kunt kauwen en lachen. 
Deze kliniek heeft de meeste ervaring met dit systeem in de hele Stedendriehoek en is er voor jong en oud.

Tussen de 7 en 14 dagen vervangt u, in overleg met de TandartsVoorOrthodontie de beugels en daardoor verschuiven je tanden geleidelijk naar de gewenste eindstand. Comfortabel, transparant, nagenoeg onzichtbaar en uitneembaar. Met de onzichtbare beugel verandert je lach zonder je dagelijkse leven overhoop te gooien. 

Tandartsenpraktijk Jorna is sinds 2015 officieel Invisalign-gecertificeerd en topdesigner van de onzichtbare beugel. Op www.invisalign.nl vindt u heel veel informatie over de echt Invislaign: marktleider en 'de enige echte', waarmee deze kliniek kan lezen en schrijven. 

Wat gebeurt er, nadat u de button "inschrijven voor onzichtbare beugel" heeft ingevuld:
1. U wordt door de TandartsVoorOrthodontie gebeld voor een telefonisch consult om de voorwaarden en verwachtingen door te nemen.
2. Er wordt dan, indien gewenst, een afspraak gemaakt voor het bezoek aan de kliniek, waarin een driedimensionale situatie van het resultaat wordt gepresenteerd. Uw wensen en de mogelijkheden worden doorgenomen. Voor dit consult investeert u rond de 300 euro.
3. Indien u nog meer informatie wilt: een kosteninschatting op maat en een uitgewerkt behandelplan, waarmee u te weten komt hoeveel aligners u gaat dragen om tot dat resultaat te komen, geeft u opdracht voor het volgende consult. U investeert wederom rond de 300 euro. Het tekenen voor deze opdracht is vooral zinnig als u daadwerkelijk de intentie hebt de Invisalign-behandeling op te starten en dit life-changing-proces in te gaan.
4. Indien u akkoord gaat ondertekent u de Informed consensus of maakt eenvoudig de vervolgafspraak, zodat vrij snel de actieve behandeling kan worden opgestart.
5. De actieve behandeling komt op zo’n 2500 à 3500 euro.
6. Welke retentie voor u het meest geschikt is wordt tijdens het einde van de actieve behandeling duidelijk. Graag adviseren we u dan over de meest geschikte methode en bijhorende kosten, zodat u nog lang van het behaalde resultaat kunt genieten. 

Tot snel !