Praktijk

Tandartsenpraktijk Jorna is gehuisvest in het gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer. U vindt hier wie er werken en hoe er invulling wordt gegeven aan deze praktijk voor mondzorg, orthodontie en parodontologie.

De afgelopen 15 jaar is deze praktijk een praktijk geworden met een specialisatie voor orthodontie met onzichtbare beugels voor de hele Stedendriehoek. Uiteraard worden onze vaste praktijkbezoekers nog steeds van uitstekende algmene mondzorg voorzien.

Om de frequentie van het aantal bijzondere gevallen en de vaardigheden van de academisch opgeleide tandarts hoog te houden, werkt deze praktijk op de nieuwe locatie volgens een meerkamerconcept. Hierbij wordt de taakdelegatie naar MBO- en HBO-opgeleide tandheelkundige hulpkrachten verder uitgediept. Zo houdt iedereen plezier en voldoening in zijn werk, en dat merkt ú als patiënt.

Om iedereen de zorg en aandacht te geven die hij verdient, voor het perfecte behandelresultaat dat wij nastreven en voor een rustige en prettige werksfeer, vragen wij u zich te schikken naar de volgende praktijkregels.

Wil je stralend en lachend door het leven? Zullen we jou daarmee helpen? Graag onderzoeken we of we je passende zorg kunnen bieden.

Goed nieuws:: naast de onzichtbare beugel en transparante orthodontie is er voor andere tandartsbehandelingen voor ideale praktijkbezoekers geen wachtlijst.

Lees eerst aandachtig onze praktijkregels door, zodat we je alleen nog positief kunnen verrasssen.

 

De meeste patiënten zijn tevreden over deze praktijk. U waarschijnlijk ook. Desondanks kan het een keer voorkomen dat u vindt dat hij of zij u verkeerd of onzorgvuldig heeft geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet.

kwaliteitsregister