Uitgelicht

Hier beschrijven we waarin wij als praktijk uitblinken en waar we de aandacht op willen vestigen.

Eindelijk geen bloedend tandvlees meer

Inmiddels ben ik een heel traject door gelopen en ik was er eigenlijk al aan gewend dat mijn tandvlees altijd bloedde en pijnlijk was. Ik kwam als nieuwe patiënt bij tandarstenpraktijk Jorna daar werd mij duidelijk gemaakt dat ik mijn kiezen zou verliezen, als er nu geen actie zou worden ondernomen.

pluspunten: Het is niet makkelijk om zo'n boodschap te verwerken en ik vond het heel knap dat ze tot me door wisten te dringen dat mijn mondconditie niet oké was. Ik schrok me rot en ben meteen gestopt met roken en ben in het begin wel vijf keer geweest, maar langzaam aan merkte ik dat het beter ging en dat ook alles beter ging smaken, ongelofelijk! Ik heb me suf geragerd en gestookt, maar hield een paar pockets. Toen zijn de bacteriën op kweek gezet en heb ik een kuur gehad. De tandarts heeft mij, met zo'n loupe op haar hoofd, d.m.v. een kleine operatie een beetje nepbot onder mijn tandvlees aangebracht. Dat leek me hartstikke eng, maar het viel me reuze mee. Vorige week hoorde ik dat ik nu 'bugs-free' ben, om het maar zo te noemen.

minpunten: Ik moest een keer een kwartier wachten, maar ik snap ook wel dat het een vak is waar je soms meer aandacht moet geven dan je kan inschatten. Ik zou het ook niet fijn vinden als ze een vulling staan te maken en halverwege zeggen: sorry, maar de tijd is op.