Praktijk

Tandartsenpraktijk Jorna is gehuisvest in het gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer. U vindt hier wie er werken en hoe er invulling wordt gegeven aan deze praktijk voor mondzorg, orthodontie en parodontologie.

Om de frequentie van het aantal bijzondere gevallen en de vaardigheden van de academisch opgeleide tandarts hoog te houden, werkt deze praktijk op de nieuwe locatie volgens een meerkamerconcept. Hierbij wordt de taakdelegatie naar MBO- en HBO-opgeleide tandheelkundige hulpkrachten verder uitgediept. Zo houdt iedereen plezier en voldoening in zijn werk, en dat merkt ú als patiënt.

 

Charlotte Jorna

tandarts, praktijkeigenaar

Charlotte Jorna is sinds 1997 tandarts en sinds 2005 eigenaar van Tandartsenpraktijk Jorna. Vanaf 2008 is ze tandarts voor orthodontie. Ook Invisalign, de doorzichtbare beugel, heeft voor haar geen geheimen meer.

 

 

Marja Klappe-Scheuermann

administratief medewerkster, preventie-assistente, orthodontie-assistente

Marja heeft zich met haar ervaring sinds 2005 ontwikkeld tot zelfstandige preventie- en orthodontieassistente.

 

Claudia Spekschoor

mondhygiëniste

Claudia heeft in 1988 aan de HAN ( Hoge school Arnhem Nijmegen) haar diploma mondhygiëniste gehaald en heeft, voordat ze haar eigen praktijk in Lochem startte, ruim ervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken. Claudia werkt op woensdag bij Tandartsenpraktijk Jorna.

 

Jananka Volders

tandartsassistente

Jananka heeft in 2015 en 2016 bij Tandartsenpraktijk Jorna stage gelopen en is daarna gebleven.

.