Uitgelicht

Hier beschrijven we waarin wij als praktijk uitblinken en waar we de aandacht op willen vestigen.

Twee weken geleden heb ik een gebitsprothese gekregen die nog rust op mijn eigen hoektanden. Het heeft nog nooit zo goed gezeten!

Toen ik bij Tandartsenpraktijk Jorna kwam had ik mijn mond een tijd verwaarloosd en ik was er echt te laat mee: het stonk en deed pijn en ik schaamde met rot, zeker als zakenman.

pluspunten: Om te beoordelen of er nog iets mogelijk was met mijn eigen tanden en kiezen is alles eerst zeer professioneel onderzocht. Ik kon meekijken met mijn eigen röntgenfoto’s en kreeg een goed advies waar ik zelf mee in kon stemmen. Uiteraard had ik me goed verzekerd, gelukkig en, na een opgaaf van de codes die worden gebruikt met de daarbij behorende tarieven werden afspraken gemaakt. De receptioniste nam alle tijd om tot goede afspraken te komen en vroeg me of alles duidelijk was geworden, want, zo zei ze, mevrouw Jorna is een echte vakvrouw, maar het blijft altijd moeilijk om haar vak goed over te brengen. Het is voor iedereen het beste dat u weet waar u wat u kan verwachten. In mijn hoektanden werden wortelkanaalbehandelingen gedaan en de laatste tanden en kiezen werden er gentle uit gehaald. Ik heb geen centje pijn gehad en lag er eigenlijk wel relaxed bij in de zachte behandelstoel. Er werd aangegeven dat er soms toch blaartjes konden komen en dan moest ik zeker niet schromen om te bellen. Nou, dat was wel het geval, maar ik kan wel weer fantastisch eten: ik kan er zelfs appels mee afbijten, dat schijnt wel bijzonder te zijn. Nou, krijg ik als klap op de vuurpijl ook nog een heel schoonmaakpakket voor mijn prothese! Super! Ik ben echt trots op mijn tanden. Maar ... ik had liever natuurlijk wel jaren eerder naar ze toe moeten gaan.

minpuntje ... tja, wat blaartjes, maar daar is weinig aan te doen en weer goed opgelost.